HG afholder HG Pigefodbold Academy Camp i juni

0
1242

Igen i år afholdes HG Pigefodbold Academy Camp, som er en fodboldcamp for piger, der vil bruge en sommerweekend på at blive endnu bedre til deres yndlingssport. Campen får blandt andet besøg af U19-landstræner Søren Randa-Boldt og mentaltræner Brian Jensen – læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

HG Pigefodbold danner endnu engang rammen for HG Pigefodbold Academy Camp, som er en sommercamp, der er lavet i samarbejde med Fodboldinspirator. Når dørene åbnes fredag den 29. juni og her er det femte gang, at HG slår dørene op til HG Pigefodbold Academy Camp.

Campen starter fredag d. 29. juni kl. 16.45 med et velkomstmøde, tøjudlevering og præsentation af Camp og trænerteamet og derefter står den på en weekend i fodboldens tegn inden campen slutter søndag omkring klokken 15.

Det er Trine Stenbek, der er campleder og hun fortæller følgende om HG Pigefodbold Academy:

”På HG Pigefodbold Academy Camp får pigefodboldspillere muligheden for at blive udfordret i træningsfærdigheder på en anderledes og mere målrettet måde sammen med andre dygtige spillere. Målet er at rykke den enkelte spiller ved en individuel coaching og klæde den hende på i forhold til egne kompetencer. Træningen er selvfølgelig for både målvogtere og markspillere,” fortæller Trine.

Ved dette års camp vil U19-landstræner Søren Randa-Boldt komme forbi for at træne pigerne og give dem et oplæg i, hvordan livet er som U19-landsholdsspiller. Derudover vil Brian Jensen, der til daglig arbejder som mentaltræner i F.C. Københavns talentafdeling, kigge forbi.