Pigefodbolden i centrum!

0
2641

KIES – Et skridt i den rigtige retning / få ledige pladser med start august 2018.

 

På Københavns Idrætsefterskole, KIES, giver vi dig muligheden for at forløse dit potentiale som fodboldspiller. Vi tilbyder nogle af landets bedste faciliteter og sammen med højtuddannede trænere, får du en samlet pakke som ingen Sjællandske pigeklubber kan matche. Se mere på kies.dk

 

  • Vil du have fire morgen-træninger om ugen?
  • Vil du kombinere skole og fodbold?
  • Vil du have venskaber for livet?
  • Vil du udvikle dig som menneske og blive klog på livet?
  • Vil du forløse dit potentiale?

 

KIES er en unik mulighed for dig, der gerne vil have mere fodbold i hverdagen samtidig med, at du får en seriøs skolegang, venskaber for livet og lærer dig selv bedre at kende, inden du skal videre på ungdomsuddannelse og i livet.

 

Fodbolden på KIES

Som pigespiller på KIES vil du blive præsenteret for faciliteter du ikke kan finde bedre i nogle klubber eller på andre efterskoler på Sjælland. KIES ligger midt i Valby Idrætspark, hvilket betyder, at vi året rundt har adgang til 11-mands kunstgræsbane, kun til pigerne, svømmehal til restitution og skadestræning, indendørs 8-mands kunstgræsbane i Hafnia-Hallen til de kolde perioder og topmoderne styrkecenter samme sted.

På træningsbanen bliver du mødt af de 2 UEFA A-licenstrænere Kasper Klarskov Nielsen og Jacob Bøtker med erfaring fra bl.a. DBU U14 Talentcenter, FC Nordsjælland, AB, FC Roskilde og Lyngby Boldklub. I styrkelokalet står fysioterapeuter og universitetsuddannede Idrætslærere til rådighed ved alle ugens 4 træningspas.

Du er selv med til at lægge din udviklingsplan, så du udover vores generelle tekniske og taktiske træning kan træne med de individuelle færdigheder, du gerne vil udvikle. Her gør vi bl.a. brug af videomateriale fra vores kampe, så du kan få feedback på din præstation og sammen med trænerne finde de situationer, du gerne vil videreudvikle.

 

To træningsuger på KIES kunne se sådan her ud:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag
40 min. holdtræning

30 min. individuel

60 min. styrketræning i Hafnia Hallen 60 min.

Video, yoga, mental

40 min. holdtræning

40 min. individuel

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag
70 min. holdtræning 30 min. holdtræning

30 min. individuel

Kamp i Skoleligaen Restitution i Svømmehal

Træning/kampe med klub- og landshold

Som fodboldspiller på KIES er du også tilknyttet et klubhold. Det kan være det hold, du allerede spiller for, men vi kan også hjælpe dig til at finde en klub, der passer til dine behov, hvis du kommer langvejs fra eller bare gerne vil prøve noget nyt.

Helt præcis betyder det, at du kan fortsætte din udvikling i klubben og kan deltage i de aktiviteter der er dér, hvad enten det er træning, kampe eller ture.

Er du på landsholdet skal du heller ikke være bange for at misse en samling eller en tur. Vi har en lang tradition for at arbejde med ungdomslandsholdsspillere, både piger og drenge, og kan derfor garantere, at så længe du passer din skole, kan du passe både klub- og landshold.

 

Ture på KIES

Et skoleår på KIES betyder også oplevelser uden for skolen i både ind- og udland. Først på året har vi en teambuildingtur i Danmark og i efteråret tager vi til varmere himmelstrøg. De sidste mange år har vi været i Barcelona. Turen er en sportslig tur og her bliver der trænet, spillet kampe, slappet af ved poolen og shoppet på Ramblaen.

 

I uge 6 tager vi til Club La Santa. På dette fantastiske feriesportssted på Lanzarote har du mulighed for at prøve alternative sportsgrene af, styrke dine venskaber og tanke energi frem mod det sidste halve år.