Kæmpe 6-0 sejr til Varde i U18 DM

0
1784

Varde fik lørdag eftermiddag en kæmpe sejr med hjem, da de slog ligaens nummer 7, Team Viborg, med hele 6-0. Det er derfor svært at tro, at Varde fortsat ligger på næstsidste-pladsen – men med to sejre i marts allerede, så er det et stærkt Varde-hold, som er tilbage efter vinterpausen. Læs om det målrige opgør her:

Af Andrea Signe Trolle

Det er svært at tro på, at Varde lige nu ligger som det næst-dårligste placerede hold i U18 DM-ligaen efter den præstation, som holdet fremviste lørdag eftermiddag.

Lørdag klokken 15 stod Varde klar på hjemmebane, hvor modstanderholdet Team Viborg også var troppet op. Men det blev til en yderst grim fornøjelse for gæsterne fra Viborg. Allerede efter 20 minutter spillet var hjemmeholdet Varde kommet foran 2-0 på mål af henholdsvis Cecilie Kristensen og Sophia Husted.

Men selvom alle fodboldtosser kender til udtrykket om, at 2-0 er den farligste føring, så blev det ikke et problem for Varde. Efter pausen kom de nemlig igen på banen med en kæmpe styrke og tyve minutter inde i anden halvleg scorede Vardes Emilie Dolleris Billing til 3-0. Derefter gik det kun stærkt – med tre mål, som blev scoret i det 85’, 87’ og 89’ minut, var der ikke meget at komme efter for Team Viborg, der måtte tage tilbage til Viborg med et 6-0 nederlag i ryggen.