Målscorer Dajan Hashemi: Vi manglede kynisme

0
1013

3F Liga: Lotte Troelsgaard udlignede i det 90’ minut, da KoldingQ besøgte BSF i lørdagens 3F Liga-opgør. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med BSF-målscorer Dajan Hashemi:

Af Solveig Valbjørn

Den første kamp i 3F Ligaens tredje spillerunde blev lørdag afviklet, da BSF og KoldingQ tørnede sammen i TopDanmark Hallen i Ballerup.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, da Dajan Hashemi scorede tidligt i opgøret på et hovedstød, og det lignede derfor længe en sejr til BSF. Men sådan ville KoldingQ det ikke, for Lotte Troelsgaard udlignede i kampens døende minutter til stor ærgrelse for hjemmeholdet, og kampen sluttede dermed 1-1.

Målscorer for BSF Dajan Hashemi fortæller, at holdet havde en rigtig god første halvleg, men at de manglede kynisme foran KoldingQs mål:

“I første halvleg havde vi alt spillet, vi var præcise i vores afleveringer, gode i duellerne og tålmodige i vores bagspil. men i anden halvleg var vi ikke gode på bolden og vi stressede for meget. Vi sparkede bolden frem konstant, og vi formåede ikke at få vores spil frem som i første halvleg. KoldingQ pressede højt og var mere aggressive efter pausen, men vi havde en del chancer og kunne have lukket kampen, hvis vi havde været mere kyniske foran mål,” fortæller Dajan Hashemi.

BSF bevarer dog stadig sin tredjeplads i tabellen med 10 point, og Dajan Hashemi tror da også på at holdet kan ende med at få medaljer om halsen til sommer:

“Jeg tror vores chancer for at få medaljer er meget store, men vi bliver nødt til at spille op til vores bedste for at det kan lykkes,” afslutter hun.

BSF møder topholdet Fortuna Hjørring i næste spillerunde.