Vildbjerg storsejrede trods bagud med 2-0

0
1619

På trods af Vildbjerg kom bagud 0-2 i lørdagens U18 DM-kamp mod BSF, så fik midtjyderne for alvor vendt kampen til deres fordel og det endte med en sejr på hele 2-5. Blandt gæsternes målscorere var Johanne Kjær Troelsen og hun har snakket med FODBOLD FOR PIGER.

Af Andrea Signe Trolle

Det siges, at 2-0 er den farligste føring. Sådan tænker de muligvis i BSF-lejren efter lørdagens U18 DM-kamp mod Vildbjerg.

Efter en halv times spil havde hjemmeholdet BSF bragt sig foran 2-0 på scoring Rebeka Winther og et selvmål af Vildbjergs Sofie Vendelbo Laursen. Men det fik for alvor sat gang i Vildbjergs iver efter tre point. Blot seks minutter efter selvmålet fik Vilja Dahl Pedersen sendt Vildbjerg tilbage i kampen med sit mål til 1-2 og tre minutter senere fik Sofie Kamp Frederiksen scoret til 2-2, hvilket var resultatet ved pausefløjt.

I anden halvleg fik Vildbjerg scoret til 2-3 i 58’ minut og igen i henholdsvis 85’ og 90’ minut. Udeholdets sidste målscorer Johanne Kjær Troelsen og hun fortæller følgende om kampen:

”Vi startede godt ud, og lagde et godt pres på BSF. Vi havde nogle store chancer i begyndelsen med blandt andet to skud på overlæggeren. Desværre fik vi ikke udnyttet vores chancer, og det resulterede i, at vi pludselig var bagud 2-0 efter to hurtige mål af BSF. Vi blev ved med at skabe chancer og udlignede kort tid efter til 2-2, hvorefter jeg vil mene, at vi dominerede i resten af kampen,” fortæller Johanne.

Glad for at komme på måltavlen

Johanne var også glad for, at hun selv kunne være en del af at sikre, at Vildbjerg kunne tage turen tilbage til Jylland med tre point på kontoen, som sender dem op på rækkens tredjeplads:

”Jeg er normalt ikke angriber og scorer ikke så mange mål, så derfor var det virkelig fedt at score. Jeg scorede efter et målspark, som blev sparket op til min holdkammerat, Olivia. Vi havde kontra og hun lagde en god aflevering i dybden, hvorefter jeg tog et par træk, og skød den fladt i langt hjørne. Vi fejrede sejren vores sædvanlige sejrssang i omklædningsrummet og så havde hyggelig bustur tilbage til Jylland, hvor vi var en smut forbi en tankstation, for at få en sejrs-is, som vi altid får efter en sejr,” afslutter målscoreren.

Vildbjergs næste kamp spilles søndag den 22. april. Her skal Vildbjerg en tur nordpå, hvor holdet skal FC Thy Piger – Skyum.