Prøv et efterskoleophold på Oures fodboldlinje

0
1777

Elsker du at spille fodbold? Er du i tvivl om du vil tage et efterskoleophold, eller vil du måske gerne være bedre i din egen klub efter sommerferien? Så kom på Oure Sommercamp i uge 32, hvor vi har et kursus med fuld fokus på pigefodbold! Her vil du komme og opleve efterskolelivet, i en uge med fuld fart på, og en masse fodboldspil.

På Oure findes der en helt speciel fællesskabsfølelse, som du vil kunne mærke i dit besøg på denne pigefodbold camp. Hertil vil du opleve hvordan livet er på vores efterskole, da du bliver indlogeret sammen med andre fodboldpiger i efterskolens huse. De andre piger vil også være nogle som overvejer et efterskoleophold på Oure, eller nogle som allerede er meldt ind på pigefodboldlinjen, og blot vil opleve livet på Oure forinden.

Skolerne i Oure har nogle helt unikke faciliteter til at kunne udvikle dig som fodboldspiller, men også samtidig give dit et år af dit liv som du aldrig glemmer. Du vil blandt andet få undervisning af Marlene Kristensen, som er tidligere liga og landsholdsspiller, samt nuværende målmand hos Odense Q’s 3F ligahold.

Så kom og oplev et sted med både faciliteterne og fællesskab på højeste niveau!

Se mere omkring vores pigefodboldcamp i uge 32 her.