Fortuna Hjørring forlænger med Laura Frank

0
2339

Fortuna Hjørring har forlænget aftalen med den talentfulde 19-årige forsvarsspiller Laura Frank .

Af Martin Vestergaard Jensen

Tilbage i september 2015 fik Laura Frank debut for Fortuna Hjørring i en pokalkamp mod Sønderjyske. Siden da har hun kæmpet sig til en fast plads i forsvaret hos guldaspiranterne, hvor det er blevet til 52 kampe, og nu forbliver hun i det nordjyske lidt længere, efter hun har forlænget sin aftale med klubben.

Laura Frank har udover sin erfaring fra Fortuna Hjørring også tørnet ud på alle ungdomslandshold, mens hun har spillet to kampe på det danske A-landshold. I alt har hun stillet op i den røde landsholdstrøje 37 gange i en alder af 19 år.

Fortuna Hjørring ligger i øjeblikket på en førsteplads i 3F Ligaens slutspil, og målet for det nordjyske hold er klart – de vil vinde ligaen, så de kan sikre sig en plads i Champions League.

Laura Frank var tidligere på året også nomineret til årets talent i 3F-Ligaen, hvor holdkammeraten Signe Bruun dog løb med sejren.

Hvis du vil lære Laura Frank lidt bedre at kende, så kan du læse, da vi stillede hende 10 skæve spørgsmål. Læs hendes svar her: https://www.fodboldforpiger.dk/2018/01/10-skaeve-laura-frank/