Silkeborg IF Q fik 3 point i U16 PIGER LIGA 1

0
1794

Silkeborg IF Q har haft et skarpt forår i U16 PIGER LIGA 1, hvor holdet ligger placeret som nummer 2 efter de første fem kampe. Lørdag mødte holdet AaB på hjemmebane og på to mål af Nanna Østgaard, så kunne Silkeborg IF Q sikre sig 3 point med en sejr på 2-1. Læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

Der er kommet godt gang i forårssæsonen i U16 PIGER LIGA 1, Pulje 811, og der lagt op til en spændende række, hvor et par af holdene kommer til at kæmpe hårdt om de gode placeringer. Lørdag var det Silkeborg IF Q og AaB, som skulle i kamp – to hold, der begge er placeret i den bedste ende af rækken.

Kampen blev fløjtet i gang klokken 13 på Søholt Idrætsanlæg, hvor Silkeborg IF Q holder til. Det var også hjemmeholdet, som kom bedst fra start og efter 17 minutter fik Nanna Østgaard sendt hjemmeholdet i front med sit mål til 1-0.

I anden halvleg var det igen Nanna Østgaard, der fik markeret sig på måltavlen. Med endnu et mål i det 65’ minut fik hun sendt Silkeborg i front med 2-0. Men blot fire minutter senere fik AaB’s Marie Petersen skabt spænding i kampens sidste tyve minutter, da hun fik scoret til 2-1. Men det var ikke nok til at ændre på, at det blev hjemmeholdet, som gik fra banen med tre point.

Du kan se et overblik over ligaen ved at klikke HER.