U19-landsholdsprofiler kastede stjernedrys over træningen for Galtens U12-U13-piger

0
1350

Galtens U12-U13-piger føjede onsdag endnu en kæmpe oplevelse til deres efterhånden omfattende samling af gode fodboldminder, da VSK- og U19-landsholdsstjernerne Signe Holt Andersen og Jannie Thomsen stod for pigernes træning og øsede velvilligt ud af deres mange oplevelser som 3F-liga- og ungdomslandsholdsspillere og drømme for fremtiden.

Galtens U12-U13-piger har gennem de senere år fået et fantastisk forhold til VSK Aarhus ved gentagne gange at være boldpiger til VSKs 3F-liga-kampe, ligesom de har fulgt VSK’erne tæt på både kvindelandsholdet og U19-landsholdet. Derfor var Signe Holt Andersen og Jannie Thomsen også hurtige til at takke ja til at komme på besøg hos Galten FS.

Galtenpigerne havde på forhånd store forventninger til mødet og alle forventningerne blev til fulde opfyldt. Signe og Jannie gennemførte en både sjov og inspirerende træning, men størst indtryk på Galtenpigerne gjorde nok VSK’ernes fantastiske imødekommenhed og deres ægte interesse for at møde pigerne i øjenhøjde. Anekdoter fra tiden på ungdomslandsholdene og drømmen om et udenlandsophold og debut på kvindelandsholdet gik rent ind hos Galtenpigerne.

Fra pigerne og trænere og holdledere bag Galtens U12-U13 skal lyde en kæmpe tak til Signe, Jannie og VSK for at give pigerne en dejlig oplevelse og for at ville være med til at fremme pigefodbolden.

Er du pige årgang 2005 eller 2006 og har du lyst til at blive en del af vores unikke fællesskab af 26 piger, 3 trænere og 2 holdledere, så kig forbi vores træning på Klank Idrætsanlæg mandage og onsdage kl. 17-18:30 eller kontakt os på gfspiger@gmail.com Alle er velkomne uanset erfaring og niveau. Du kan også følge vores oplevelser på Instagram #gfspiger