Chok i Greve Fodbold – bestyrelse vil ikke længere satse på kvindefodbold

0
1995

Greve Fodbold vil ikke længere støtte klubbens bedste kvindehold om oprykning til 3F Ligaen. Det meddelte klubbens kvinder tidligere i dag på et nu slettet opslag på sin facebookside

Af Solveig Valbjørn

OPDATERET: Greve Fodbolds succesrige kvindehold fik i dag en trist meddelelse fra bestyrelsen – de vil ikke længere satse på kvindefodbolden i Greve Fodbold.

Det meddelte klubbens kvinder i et opslag på deres facebookside. Et opslag som dog her til aften er blevet slettet fra siden.

Ifølge opslaget har klubbens bestyrelse besluttet, at den i stedet vil satse på sine ungdomshold. Det sker på trods af, at kvinderne er med i Kvalifikationsligaen med mulighed for at rykke op i 3F Ligaen.

Dagbladet Køge har ligesom FODBOLD FOR PIGER skrevet om sagen. Det sker under overskriften ”Trænere stopper hos Greve Fodbolds kvinder”. Ifølge det nu fjernede facebookopslag har trænerteamet med cheftræner Lasse Petersen valgt at stoppe som konsekvens af beslutningen. Det har dog ikke været muligt for FODBOLD FOR PIGER at få bekræftet.

FODBOLD FOR PIGER følger sagen.