Vred Greve-formand: Vi dropper ikke kvinderne

0
1533

Greve Fodbolds formand afviser, at klubben har besluttet, at der ikke længere skal satses på klubbens elitekvindehold

Af Steen Trolle

En facebookopdatering fra Greve Fodbolds kvinder har udløst stor mystik og vrede på de indre linjer i fodboldklubben syd for København. I opdateringen, som blev lagt ud mandag aften, stod der, at bestyrelsen i Greve Fodbold ikke længere vil satse på klubbens kvindeelitehold, som ellers spiller med i Kvalifikationsligaen med mulighed for at rykke op i 3F Ligaen. Beslutningen var blevet meddelt holdet om mandagen, og det havde ifølge opdateringen fået trænerteamet med cheftræner Lasse Petersen i spidsen til at beslutte, at de stopper til sommer.

“I dag fik alle kvinderne en trist meddelelse fra bestyrelsen: De vil ikke længere vil satse på kvindefodbolden i Greve Fodbold,” lød det i opdateringen, som på bare en time udløste 41 kommentarer, som udtrykte vrede, skuffelse og forbløffelse.

Klokken 22.40 blev facebook-opdateringen imidlertid fjernet, og i et interview med Dagbladet Køges hjemmeside sn.dk  afviser en vred formand Charlotte Preisler, at historien har noget på sig:

”Det passer ikke, og vi har ikke holdt møde med hverken trænerne eller spillerne om noget som helst. Det er det pure opspind det, der er skrevet og en decideret løgn fra deres side fordi en eller anden har ondt i r..,” siger hun til sn.dk.

Træner skifter til Brøndby

Ifølge Charlotte Preisler forlader træner Lasse Petersen Greve Fodbold for at blive ny U18-træner i Brøndby – ikke som konsekvens af, at man neddrosler kvindefodbolden. Hun siger også, at bestyrelsen ”ikke har sagt nej til noget som helst” i forhold til kvinderne, men konstaterer også, at der skal findes mange penge, hvis klubben kvalificerer sig til 3F Ligaen.

”Vi har nogle vanvittigt dygtige piger, og vi ansætter dygtige trænere, og vi vil udvikle dem begge fordi de er så meget hype omkring kvindefodbolden. Men vi sætter ikke klubbens ve og vel og økonomi over styr på den konto. Det er der ingen klubber, der vil, og Taastrup FC måtte jo også lukke deres hold for nogle år siden.  Vi ville knække nakken, hvis vi satsede det hele på enten kvinde- eller herreholdet, for vi er altså bare en amatørklub. Vi gør det godt her og bedre end nogensinde, og derfor er det skuffende, at nogen vil skrive sådan,” siger hun til sn.dk med henvisning til facebookopdateringen.

“Rasende og ked af det”

En opdatering, der har gjort hende ”rasende, ked af det og skuffet”:

”Det er skuffende, og det gør ondt hjertet, at man ikke har den klubfølelse for Greve,” siger Greve Fodbolds formand.

Greve er nummer fire i Kvalifikationsligaen med syv point – fire point fra de to oprykningspladser. Holdet har fem kampe tilbage i ligaen.

Artiklen på sn.dk kan læses her: Stor mystik om Greve Fodbolds kvinder