Dansk landsholdsprofil har sprunget korsbåndet

0
1070
Stine larsen har spillet 21 a-landskampe

Alle holdt vejret i første halvleg af pokalfinalen i fredags, da Stine Larsen lå skadet midt på banen. Nu er det blevet bekræftet, at den danske landsholdsprofil har sprunget det forreste korsbånd i sit knæ.

Af Martin Vestergaard Jensen

Brøndby vandt fredag pokalfinalen over Kolding Q med 3-0, men det var ikke uden skår i glæden. I første halvleg måtte Stine Larsen udgå med, hvad der lignede en alvorlig knæskade, og nu er dommen klar: det forreste korsbånd er sprunget, og der venter derfor den danske landsholdprofil en lang pause.

”Det er en lidt mærkelig følelse, jeg har nu. Det var uventet og ikke en del af planerne. Det er sådan nogle skader jo aldrig. Der ikke andet og gøre end at se fremad og klø på. Det er superærgerligt, men der er desværre ikke så meget at gøre ved det”, siger Stine Larsen til DR Sporten.

Der venter nu Stine Larsen en operation og flere måneder genoptræning, inden hun igen betræder de danske græsbaner for at spille fodbold.

Det 22-årige stortalent har ellers haft et stort fodboldår, hvor hun bl.a. var med til at vinde EM-sølv med det danske landshold i sommers – en turnering, hvor Stine Larsen imponerede stort. Derudover har hun imponeret på sit klubhold Brøndby IF, der i weekenden skal i topkamp imod Fortuna Hjørring.

Stine Larsen har spillet 37 A-landskampe, og var senest også med, da Danmark slog Ukraine på hjemmebanen i Viborg.

Derudover blev hun også kåret til ”Årets Talent” i 2015.