Finalen i DBU Jyllands Pokalturnering spilles på CASA Arena Horsens

0
1639

FC Horsens dygtige U14 Piger har kvalificeret sig til finalen i DBU Jyllands Pokalturnering. Finalen spilles torsdag 31. maj kl. 19.00 på CASA Arena Horsens, som er lånt til lejligheden.

I semifinalen vandt FC-pigerne knebent med 1-0 over det suveræne tophold AaB fra den nordjyske U14 pulje. Netop AaB slog FC-pigerne også i finalen til Talentstævnet i Stensballe i august 2017 i en lige så tæt duel. Pokalsemifinalen blev afgjort få minutter før tid, da matchvinder Michelle Jakobsen scorede kampens enlige mål på Mathilde Carøe Randløvs oplæg. Tidligere i pokalturneringen stod et andet af Jyllands stærke U14 mandskaber for skud, da Mejrup GU blev slået 3-2.

FC Horsens er nået frem til finalen med følgende resultater: 1-0 over AaB, 3-2 over Mejrup GU, 3-0 over HEI/VSK Aarhus og 3-0 over IF Lyseng.

I finalen venter et opgør mod Kolding B som holdet også møder i turneringen. Pigerne og trænerne Hans Christensen og Frank Nielsen ser frem til finalen og et spændende opgør mod Kolding B, som er nået til finalen med sejre over Fr.cia KF, Vildbjerg SF, Ribe/ Hviding og FC Salling.

– Vi glæder os til kampen på torsdag og sætter pris på, at det kan lade sig gøre, at kampen afvikles på CASA Arena Horsens. Det bliver en fin ramme om en pokalfinale, som sikkert bliver et ligeså tæt opgør, som det plejer at være mod Kolding. Pigerne er i fin form og udvikler sig godt, og på det seneste har vi haft resultaterne med os bl.a. i kraft af en flot 3-0 sejr over topholdet Varde, som vi stadig har en mulighed for at hente, hvis vi kan fortsætte den gode udvikling udtaler trænerne.

FC Horsens U15 Piger var også tæt på at kvalificere sig til pokalfinalen, men tabte på straffespark til Haderslev FK efter 0-0 i ordinær kamp.