Lotte Troelsgaard inden VSK-kamp: Det er kun bronzen der tæller

0
1628

Lørdag fløjtes der op til endnu en runde i 3F Ligaens slutspil, hvor der pt. er hård kamp om bronzemedaljerne. Her ligger både BSF og Kolding Q godt til, og sidstnævnte skal lørdag et smut til Aarhus og møde VSK i en vigtig kamp for begge hold. Fodbold For Piger har snakket med Kolding Q’s farlige angriber Lotte Troelsgaard op til weekendens kamp.

Af Martin Vestergaard Jensen

VSK Aarhus og Kolding Q har spillet nogle meget tætte kampe i denne sæson af 3F Ligaen. I weekenden er det deres sidste indbyrdes opgør, som løber af stablen, når dommeren fløjter til kampstart lørdag kl. 13 ved Vejlby/Risskov Centret i Aarhus.

For begge hold har sæsonens mål været bronzemedaljer. Lige nu ser det dog svært ud for hjemmeholdet fra VSK, der pt. er otte point efter BSF, der ligger på den medaljegivende 3. plads, og fem point efter Kolding Q, der pt. ligger nummer fire.

For Kolding Q er det dog en anden snak. De er pt. tre point efter BSF, og hvis de formår at hive sejren i land på den svære udebane lørdag, så er kampen om bronzemedaljer helt åben.

VSK Aarhus og Kolding Q har samlet spillet tre kampe mod hinanden i 3F Ligaen i denne sæson, og det er endt med 2 sejre til VSK og en enkelt uafgjort. Derfor har Kolding Q revanche til gode lørdag, og det er bestemt også noget som Lotte Troelsgaard kan mærke – specielt på baggrund af de to holds seneste kamp:

”Vi forventer tre point. Vi går selvfølgelig efter sejren og vi tror på det. Vi vil rigtig godt have revancheret vores seneste nederlag på hjemmebane til VSK. Vi var rigtig ærgerlige efter den kamp, men er kommet langt siden og bygger hele tiden på,” siger Lotte Troelsgaard.

Hun er heller ikke i tvivl om, hvad holdet skal lykkedes med, hvis det skal blive til en sejr:

”Vi skal turde spille vores eget spil og lægge et højt pres. Vi skal være stærke i duellerne og være skarpe foran mål. Vi skal lægge en masse energi i kampen og stå sammen som et hold, og så skal vi ville vinde det mere end VSK,” siger Lotte Troelsgaard.

VSK’s angriber Signe Holt Andersen ligger pt. nummer tre på topscorerlisten i 3F Ligaen. Her har hun scoret 14 mål, og det er ifølge Sanne Troelsgaard en af VSK’s store styrker:

”De har nogle dygtige angribere, som vi skal have lukket ned for. De skal ikke have for meget plads, så vi skal sidde tæt på dem og hele tiden være forudseende. Vores store styrke er holdet, og spiller vi som et hold, og løber de ekstra meter for hinanden, så er vi svære at spille imod. VSK har også et stærkt forsvar, der ikke giver mange chancer væk, så der skal vi være skarpe i vores afslutninger og udnytte de chancer, som vi får,” siger Lotte Troelsgaard.

Kolding Q går udelukkende efter bronzen

Kolding Q kommer også med selvtillid i bagagen efter de bl.a. overraskende slog Brøndby med hele 4-1 i slutspillet. Selv samme modstander stod de også overfor i pokalfinalen på hjemmebanen i Kolding, hvor det dog endte med et nederlag.

For Kolding Q har bronzen været et klart mål siden sæsonen startede, og det er absolut stadig målet:

”Vores mål er 100% bronzemedaljerne. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at få de medaljer, som har været vores mål siden sæsonen startede. Derfor er denne kamp også vigtig for os, for det kræver en sejr over VSK, så vi skal ud at give den alt, vi har, så vi kan tage tre point med hjem til Kolding,” siger Lotte Troelsgaard.

Hvis du vil ud og se fodbold i weekenden, så får du her et overblik over kampene i 3F Ligaens slutspil:

Lørdag d. 19. maj

BSF – Brøndby IF
Kampstart: 12:30
Spillested: Ballerup Idrætspark

VSK Aarhus – Kolding Q
Kampstart: 13:00
Spillested: Vejlby/Risskov Centret

Søndag d. 20. maj

Fortuna Hjørring – Odense Q
Kampstart: 13:00
Spillested: Nord Energi Arena