Sanne Troelsgaard efter pokaltriumf: ”Det var en kæmpe forløsning at score det afgørende mål”

0
1234

I sidste weekend blev der spillet pokalfinale i Sverige, hvor de to danskerklubber Linköping FC og Rosengård mødte hinanden. Her blev det efter en intens kamp Sanne Troelsgaard der blev matchvinder og sikrede Rosengård pokaltitlen for tredje år i træk. Vi har taget en kort snak med landsholdsprofilen efter triumfen.

Af Martin Vestergaard Jensen

Fire danskere var på banen, da der i søndags blev fløjtet op til den svenske pokalfinale. Nicoline Sørensen og Janni Arnth, der begge spiller for Linköping FC stod over for Simone Boye og Sanne Troelsgaard, der begge tørner ud for Rosengård.

Den danske succes blev dog større i kampen, end man havde turde håbe, da det var den danske landsholdsprofil Sanne Troelsgaard, der efter 62 minutter kom højest på et hjørne og afgjorde pokalfinalen, og sikrede Rosengård deres første titel i år. En titel, der betyder meget for Sanne, holdet og klubben:

”Det er så fedt igen i år at vinde titlen som svensk pokalmester. Det betyder meget for os som hold, men bestemt også for klubben. FC Rosengård er en klub, som samler på titler, så at vi sammen med klubben fik endnu en titel var meget positivt og glædeligt,” fortæller Sanne Troelsgaard.

Den danske landsholdsprofil afgjorde kampen, og det er bestemt noget, som betyder meget for angriberen:

”Når man scorer i en intens kamp med godt spil og store chancer, som man brænder, så er det en kæmpe forløsning, når bolden går i mål, og man kan fejre scoringen med sine holdkammerater. Den følelse af glæde og stolthed er unik og at dele denne glæde med ens familie og venner på lægterne er kæmpe stort. Det bringer et stort smil frem,” siger Sanne Troelsgaard.

Efter kampen skulle pokaltitlen også fejres, og det blev den bestemt også for Rosengård holdet:

”Det blev fejret hele natten med efterfølgende to fridage til at nyde titlen og komme ovenpå igen,” siger Sanne Troelsgaard.

Den danske landsholdsprofil har startet sæsonen stærkt for sin svenske klub. Udover at blive matchvinder i pokalfinalen, har hun scoret tre mål i sæsonens første fire kampe. Her er Rosengård også kommet bedre fra start end Linköping FC, der er rivaler. Her ligger Rosengård pt. nummer to, mens Linköping placerer sig som nummer tre  i ligaen.

Det er samtidig tredje år i streg at Rosengård løber med den svenske pokaltitel.