Semifinalisterne er fundet til efterskole DM

0
1710

Fra onsdag den 16. maj til fredag den 18. maj afholdes efterskole DM – og med de første to dage af stævnet afsluttet, så er de fire semifinalister fundet, der fredag morgen skal spille semifinaler på banerne på sportsefterskolen SINE. Det er Sportsefterskolen Sjælsølund, Lyngs Idrætsefterskole, Idrætsefterskolen i Ikast (ISI) og Aabybro Efterskole, som har kvalificeret sig til de to semifinaler – læs med her:

Af Andrea Signe Trolle

Siden onsdag formiddag har der været gang i den på fodboldbanerne på sportsefterskolen SINE, der ligger i Løgumkloster. Pigefodboldspillerne fra 16 efterskoler fra forskellige dele af landet har siden onsdag brugt dagene på at spille om danmarksmesterskabet i efterskolefodbold.

Efter to intense dage med en masse god efterskolefodbold er afsluttet, så er der kun fire hold tilbage i den bedste del af turneringen. De skal fredag morgen spille semifinale og deltagerne til de afgørende semifinalekampe blev fundet torsdag eftermiddag, hvor de otte bedst placerede hold fra puljekampene mødtes i kvartfinalerne. Men kun fire hold kunne gå fra banen med en sejr og ved kampenes sidste fløjt stod det klart, at det var følgende fire hold, Sportsefterskolen Sjælsølund, ISI, Lyngs Idrætsefterskole og Aabybro Efterskole, som havde kvalificeret sig til semifinalerne.

Allerede klokken 8 fredag morgen spilles semfinalekampene, hvor følgende hold skal op mod hinanden:

  • Sportsefterskolen Sjælsølund – Lyngs Idrætsefterskole
  • ISI – Aabybro Efterskole

Når semifinalerne er spillet, så får de fire hold lige et par timer til at puste ud, spise noget mad og lade op – inden de skal være klar til enten finale- eller bronzekamp kl. 11.45. Du kan læse mere om efterskole DM på facebooksiden ”Efterskolernes Fodbold DM 2018 på SINE”, hvor der løbende opdateres med billeder og resultater.