Åben U14-træning hos HB Køge Pigefodbold

0
1512

HB Køge Pigefodbold inviterer til åben U14-træning for pigespillere, der har vilje og motivation til at prøve sig af i et ambitiøst træningsmiljø.

Af HB Køge Pigefodbold (Flemming Nielsen)

Klubnyt

Vil du spille pigefodbold i et ambitiøst og udviklende træningsmiljø? Så kom til en pigeklub i rivende udvikling.

HB Køge Pigefodbold har i de seneste sæsoner kæmpet med i de bedste ungdomsrækker for piger på Sjælland. Vi satser stærkt på lokale spillere fra vore samarbejdsklubber, der har ambitioner og vilje som største drivkraft mod målet om at blive så dygtige som muligt.

Er du en ambitiøs fodboldspiller, der har lysten og viljen til at udvikle sig? Så får du her mulighed for at blive prøvet af i et meningsfyldt og stærkt træningsmiljø, hvor den enkelte spillers læring og udvikling er i højsædet.

I HB Køge Pigefodbold får du chancen for at træne med dygtige og engagerede spillere samt trænere, der alle har ét fælles mål, nemlig at blive så dygtige som muligt både individuelt og kollektivt. Men vi gør bare tingene lidt anderledes.

Spillere fra årgang 2005 og 2006 kan komme til at spille i U14 Øst 2 i et set-up, hvor der ugentligt tilbydes holdtræning, kompetencetræning, målmandstræning samt styrke-/skadesforebyggende træning. Al træning er under ledelse af uddannede, erfarne og dygtige trænere.

Vil du prøve dig af i et miljø med andre ambitiøse og læringsparate spillere? Så er du velkommen til at komme til åben træning:

Den 26. juni og den 28. juni fra kl. 17.30 til kl. 19.00 i Herfølge (Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge) 

Hvis ovenstående har interesse, kan der rettes kontakt til:

U14 Cheftræner David L. Rigelsen, tlf.: 2060 8364 (david@hbkoegepigefodbold.dk)