BSF U18 DM har fundet forårssæsonens prismodtagere

0
1519
BSF U18 DM forår 2018

BSF sluttede sæsonen 2017/18 på 8. pladsen i landets bedste pigeungdomsrække U18 DM Ligaen. Det afgående trænerteam med Cheftræner John Froman og assistent Gert Sørensen stopper ved udgangen af juni måned. Men har i forbindelse med sæsonens sidste kamp mod AaB holdt afslutning for forårssæsonen 2018, hvor klubbens traditionelle priser blev overrakt.

Emilie Langhorn
Året spiller BSF U18 DM – kåret af spillerne selv.

BSF Emilie Langhorn

Denne titel blev som teksten fremgår valgt af spillerne selv efter en afstemning, hvor Emilie Langhorn fik flest stemmer fra spillertruppen.

John Froman:
“Om Emilie kan man sige, at hun altid yder en optimal indsats og går forrest til både træning og kamp. På trods af en skade har holdt Emilie fra at kunne træne og spille optimal i gennem hele foråret, har hun ikke skånet sig selv – tværtimod.

Emilie har gennem hele sæsonen været målrettet og arbejder hårdt for hele tiden, at udvikle sig i den rigtige retning. Hun har gennem hele sæsonen sat sit aftryk på holdet centrale midtbane og hendes arbejdsområde har som udgangspunkt ligget i at balance på midtbanen og med stor succes”.

Josefine Hasbo 

Årets spiller BSF U18 DM – kåret af trænerteamet.    

BSF Josefine Hasbo

John Froman:
“Josefine Hasbo er noget af den mest dedikeret fodboldspiller jeg nogensinde har oplevet og fået lov til at arbejde med. For Josefine handler hverdagen ikke alene om fodbold, men i lige så høj grad, at skabe balance, forberede sig og ikke mindst reflektere sig på den træning eller de kampe der netop er overstået. 
Josefine er en dygtig fodboldspiller med et ekstremt højt niveau. Hun går altid forrest til kamp og træning og skåner aldrig sig selv i, hverken kamp eller træning. Josefine er et unik talent med mange kompetencer. Josefine har i 2017/18 spillet på U17 landsholdet, men er aktuel i forbindelse med U19 landsholdet EM slutrunde i Juli mdr. Skulle det ske – vil Josefine være den yngste spiller i den danske EM-trup og endnu et godt eksempel på hendes præstation i den netop overstået sæson. 
Julie Bank Weltz.
Årets pigeungdomsspiller i BSF

BSF Julie Weltz

Denne pris er klubbens højeste pigeungdomspris og gives som regel til en spiller af ældste årgang på højeste niveau. Mange store navne har modtaget denne pris, blandt andet Agnete Nielsen, Kamilla Karlsen og Pernille Larsen.

John Froman:
“I år står der Julie Bank Weltz på pokalen og Julie modtager pokalen efter en flot sæson, hvor hun har været anfører for klubbens U18 DM mandskab og med stor passion og sit positive og åbne væsen har løst denne opgave til fulde. Julie er en hårdt arbejdende spiller der gennem sit indstilling og talent er nået  til det niveau hun besidder i dag. Julie er meget vellidt blandt sine holdkammerater i truppen, hvilket i bund og grund understreger at hun har udfyldt lederrollen i truppen med bravour.

Julie har tidligere også opnået debut på 3F mandskabet i en periode, hvor holdet havde skadesudfordringer.

Det er meget fortjent, at Julie modtager denne fornemme pris og jeg håber med uddelingen til hende, at det er medvirkende til hendes tro på endnu større mål i fremtiden”.

Klubnyt BSF | Tekst: John Froman – Foto: Klubkommunikation.dk