B.93 fortsætter sejrsmarch til 3F ligaen

0
1068

Angrebsivrige københavnere vandt igen en storsejr i kvalifikationsligaen, hvor de kæmper for at følge med FC Thy op i 3F ligaen. 16-årigt stortalent fik debut

Af B.93 webredaktion

Efter 4. sejr på stribe er B.93 inden de sidste to runder reelt kun 2 point fra landets bedste række, 3F ligaen.

Med lørdagens 4-1-sejr på udebane over Varde, bevarer B.93 andenpladsen i kvalifikationsligaen. Det er fire point foran forfølgerne fra Vildbjerg, der i weekenden vandt 2-1 over Greve. Fire flotte mål af Signe Nielsen (2), Anna Tørsløv og Natasha Shirazi afgjorde kampen over Varde. Det angrebsivrige B.93 har dermed scoret 28 mål i otte kampe, og kun lukket 9 mål ind.

Målscoren kan blive afgørende i den sidste ende, for hvem der skal følge FC Thy op i 3F ligaen. I weekenden sikrede FC Thy sig oprykningen med en 3-0 sejr ude over Vejle. Men der er stadig kamp om den sidste oprykningsbillet.

B.93 har et plus på 19 mål på målkontoen, mens Vildbjerg kun har et plus på 3 mål, hvilket kan blive udslagsgivende i den sidste ende ved pointlighed.

Debut til stortalent

B.93´s spanske cheftræner, Jessica Rodríguez, er glad for resultatet af Varde-kampen.

”Vi vidste på forhånd, at det kunne blive svær kamp, da Varde formmæssigt er på vej frem og i sidste uge slog Vildbjerg. Men vi får spillet vores eget spil. Holdet bringer masser af positiv energi med sig i dag, og det er dejligt at se. Vi får kombineret godt med bolden i trekanter, både på midtbanen og i forsvaret. Jeg er meget tilfreds med holdets indsats,” siger cheftræner Jessica Rodríguez efter kampen.

I B.93 er der mange unge talenter på vej fra den store ungdomsafdeling, og klubbens mål er, at de også en dag kan spille 3F liga fodbold i B.93.

I kampen mod Varde blev der således debut til det unge talent, den 16-årige Selma Svendsen. Hun er anfører på B.93´s U18DM hold, og har spillet fem kampe for U16 og U17-landsholdet. Selma Svendsen gik lige ind i start-11´eren.

”Selma er en meget dygtig og talentfuld spiller. Hun spiller en rigtig flot kamp i dag. Hun får vist i kampen, at hun både teknisk og fysisk kan være med på dette niveau. Det er en spiller, som vi venter os meget af,” siger Jessica Rodríguez.