KoldingQ fortsat på guldjagt efter storsejr i U18 DM

0
1430

KoldingQ har ligget i front i U18 DM-ligaen i et stykke tid og det blev ikke ændret efter lørdagens sejr på hele 11-0 over Team Viborg. Men Vildbjerg ligger fortsat og puster KoldingQ i nakken med fire point mindre – men midtjyderne spiller først denne rundes kamp søndag eftermiddag, hvor de har mulighed for at indsnævre Koldings forspring til ét point. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en spændende afslutning på U18 DM-ligaen.

Af Andrea Signe Trolle

På trods af weekend-vejret ligger op til nogle lange og afslappende dage på stranden, så er realiteten en anden for de bedste danske fodboldpiger under 18 år, der har bevæget sig ind i den afgørende fase af U18 DM-ligaen – og det var ingen undtagelse for pigerne fra KoldingQ og Team Viborg, der mødtes til en hård kamp i sommerheden lørdag klokken 13 på Koldings baner.

Det blev til en ekstra hård omgang for gæsterne fra Team Viborg. Ved pausefløjt var det ikke overraskende hjemmeholdet, som var foran 3-0 – og det blev kun endnu værre for gæsterne efter pausen. Der satte KoldingQ-spillerne nemlig for alvor gang i målmaskinen og da slutfløjtet lød stod der 11-0 til hjemmeholdet. Kampens store målscorer blev Sofie Thrane Hornemann, der efter kampen fører topscorerlisten i turneringen med sine 27 mål i sæsonen – og det er intet mindre end syv mål mere end Lise Dissing fra Vildbjerg på andenpladsen.

KoldingQ ligger fortsat i front i U18 DM-ligaen og har på nuværende tidspunkt fire point mere end Vildbjerg. Men Vildbjerg har endnu ikke spillet deres kamp i denne runde, men møder B93 klokken 13 søndag eftermiddag – en kamp, hvor det vil være overraskende, hvis Vildbjerg ikke går fra banen med point. KoldingQ og Vildbjerg møder hinanden i deres sidste kamp, som spilles lørdag den 16. juni – én kamp, som har potentiale til at blive den helt store finale, hvor der bliver benhård kamp om guldet.