B.93 holder stor pigecamp i uge 32

0
1210

Piger i alderen 7 til 14 år får i uge 32 mulighed for at være med i en stor københavnsk pigecamp ledet af fhv. talenttræner i FC Barcelona

Af B.93 webadministration

Den københavnske talentudviklingsklub for pigefodbold, B.93, har nu taget initiativ til en stor pigecamp i uge 32, inden det nye skoleår starter igen.

Campen holdes i København af Copenhagen Football Camp fra den 6.-10. August 2018 på Svanemølleanlægget, og den er for alle fodboldglade piger, der født i årgangene 2004-2011.

Den store sommercamp ledes af et trænerteam anført af den tidligere talenttræner i FC. Barcelona, Jessica Rodríguez. Hun har tidligere været spansk landsholdspiller, hun har den højeste internationale træneruddannelse, UEFA pro-licens, og i dag er hun cheftræner for B.93´s succesrige ligahold for kvinder.

”Vores camp henvender sig til piger, der gerne vil blive dygtigere fodboldspillere, og som længes efter ekstra inspiration. På vores camp kan de prøve nye sjove fodboldøvelser, og de kan lære nogle nye driblinger og tekniske tricks, inden den nye sæson går i gang efter sommerferien,” siger Jessica Rodríguez.

I flere år har hun lavet fodboldcamps for FC Barcelona, og hun har også kørt fodboldcamps i både Japan og Kina, så der bliver masser af ny inspiration at hente for de danske fodboldpiger.

Jessica Rodríguez taler engelsk, men der er mange dygtige pigetrænere i campen, som er med til at sætte øvelserne op og hjælpe de forskellige træningsgrupper.

 

Fodbold skal være en særlig oplevelse

”Fodbold er et fantastisk spil, hvor man kan udvikle sig som både spiller og menneske. Jeg er optaget af at skabe spilintelligente fodboldspillere, der er dygtige til at bruge det, de har lært. Vi vil gerne gøre vores pigecamp til en helt særlig oplevelse for pigerne. Danske fodboldpiger fortjener at få lige så gode fodboldcamps som drengene,” siger hun.

Hun tilføjer at der både blive leg og læring, og at pigerne deles op i forskellige aldersgrupper, så alle får noget med hjem i bagagen og matches sammen med andre piger på deres egen alders-og fodboldtrin.

På fodboldcampen får alle deltagere en Adidas fodboldtrøje, shorts og strømper, frokost, frugt og müslibar. Og dagligt er der sjove konkurrencer på Svanemølleanlægget, der ligger lige ved Svanemøllen station.

Man kan finde mere information om denne pigecamp i uge 32 på: http://www.copenhagenfootballcamp.dk/produkter/camp/