BSF præsenterer ny sportschef

0
1496
BSF 3F Liga

BSF præsenterer ny sportschef
Kenneth Iversen er ny sportschef for pige og kvindeeliteholdene i BSF, meddeler klubben.

Af BSF

BSF har ansat en ny sportschef for pige/kvindeeliteafdelingen, som skal være med til at rykke klubben i den rigtige retning. Kenneth Iversen havde således første arbejdsdag som sportschef for BSF fredag den 1. juni 2018.

Efter at have søgt en sportschef i en periode, er det med stor glæde at klubbens formand, Simon Knudstrup, ovenpå flere snakke og møder med Kenneth Iversen, har lavet en aftale for i første omgang det kommende år.

”Jeg er sikker på at Kenneth vil blive en stor gevinst for BSF, og konkret for vores elitehold i pige/kvindeafdelingen, der efter sommerferien tæller U13, U14, U16 og U18 øst, samt 3F Liga og U18DM,” fortæller formand Simon Knudstrup.

”Vi har haft flere snakke med Kenneth, og vi er blevet overbeviste om, at han er den rigtige mand til opgaven. Vi ser meget frem til samarbejdet med Kenneth og til at bygge et stærkere set up op omkring vores elitehold og eliteafdeling på flere forskellige fronter,” tilføjer formanden.

Kenneth Iversen har tidligere været i Brøndbyernes IF, hvor han i vestegnsklubben var sportslig ansvarlig i seniorafdelingen. Han har dog også stiftet bekendtskab med kvindefodbold, og kender flere af spillerne på blandt andet landsholdet i form af hans coachingfirma.

”Først og fremmest så glæder jeg mig rigtig meget til at møde alle trupperne og trænerne og snakke med dem om deres visioner og visioner for fremtiden. BSF er en klub, der både har tradition, lyst og ambition for pige og kvindefodbolden, og jeg ser muligheder for med mine ideer og tanker, at gøre en forskel,” fortæller Kenneth Iversen.

”Min ambition er naturligvis at rykke BSF i den rigtige retning. Jeg er ambitiøs og går efter at BSF skal være i toppen af dansk fodbold. Vi skal rykke os fra hvor vi er i 3F Ligaen i dag, og derved gerne komme endnu tættere på de historisk set store klubber, Brøndby og Fortuna Hjørring, men det arbejde starter nede i ungdomsrækkerne, hvorfor dette arbejde også skal styrkes og forbedres,” siger Kenneth Iversen.

Kenneth Iversen har udover sit virke om sportslig leder i seniorafdelingen i Brøndbyernes IF også været træner i mange år og er indehaver af UEFAs B-licens.