En stærk Hjemly-årgang

0
1754

  4 Hjemlypiger vinder bronzemedalje i DM U18

Af Rud Nielsen, Hjemly idrætsefterskole

4 af vores fodboldpiger fra skoleåret 2016/17 vandt bronzemedaljer i sidste uge. Nogle gange flasker det sig rigtigt med klubsamarbejde/efterskoleophold og det samarbejde bar nu frugt, idet de fire piger fortsatte med at spille for team Odense Q efter de stoppede på Hjemly. Så stor træningsindsats under efterskoleopholdet har været med til at ligge grunden til medaljerne. De fire piger på fotoet er fra venstre: Lærke Drost, Laura Hansen, Maja Bødker og Fie Stenberg-Hansen.

Fie er oveni også udtaget til landsholdet for U19-piger, så stort tillykke til Fie.

En 5. af pigerne fra vores gyldne årgang, Laura Petersen, kunne også have været blandt medaljetagerne, hvis hun ikke allerede var rykket op i 3F-ligaen.

Vi fortsætter også i det kommende skoleår samarbejdet med team Odense Q og vores nye lærer for fodboldpigerne, Britta Brink Olsen, spiller selv til dagligt for Odense Q i 3F-ligaen, så vi har den naturlige tilknytning til klubben fremover. Vi glæder os derfor til, at Britta i samarbejde med Merete Pedersen, fremover måske kan hjælpe andre efterskoleelever fra Hjemly videre i et samarbejde med team Odense Q.