BSFs 3F liga spillere fantastiske rollemodeller

0
1070

BSF’s 3F liga spillere fantastiske rollemodeller

I BSF gør man noget ud af at skabe synergi mellem 3F Liga og børne/ungdomspigeholdene i klubben – blandt andet derfor fik U13 pigerne en kanon oplevelse i mandags.

Af BSF

Mandag den 25. juni overtog BSF 3F liga spillerne træningen for den talentfulde U13 pige årgang i BSF, som i lørdags vandt U13 Pige Øst rækken og derved kan kalde sig øst for storebælt. Spillerne på 3F liga holdet ønskede tillykke med titlen, hvilket U13 pigerne naturligvis blev meget stolte over og også generte over.

Piger har brug for gode rollemodeller og i BSF er vi så heldige at have nogle meget dygtige og fantastisk rollemodeller hos bl.a. vores 3F liga hold som har spillere på diverse ungdomslandshold og en på A landsholdet.

Det er noget vi gør meget ud af i BSF og med jævne mellemrum bruger de store stjerner tid på at træne ungdomsspillerne, hvilket skaber store oplevelser hos ungdomsspillerne som naturligvis spejler sig i dem.

”Det er fantastisk at vores 3F liga spillere bruger tid og energi på vores ungdomsspillere. Pigerne har brug for rollemodeller og det gør bare en kæmpe forskel. De ved om nogen hvor vigtigt det er med rollemodeller, de har jo selv været ungdomsspillere med store drømme,” udtaler Cheftræner Bo Hillmann, U13 Pige Elite

U13 pigerne fik en god oplevelse som en afslutning på en fantastisk sæson hvor flere titler er vundet og udover sjællandsmesterskabet som vinder at U13 Pige Øst blev pigerne også sjællandsmestre i Futsal, vinder af Easter Open i Holland samt Pinsecup i Nykøbing. Derudover har pigerne været trofaste tilskuere på stadion i Ballerup, hvor de har bakket op om 3F Liga holdet ved hjemmekampe, hvor de ikke selv har haft kampe samtidig.

I den kommende sæson skal pigerne spille 11 mands i U14 Øst, hvilket både spillere og trænerteam ser meget frem til.

BSF har hold med i 3F ligaen, 1. div., U18 DM, U18, U16, U14 og U13 Øst – hvilket er helt unikt idet BSF er eneste klub på Sjælland der kan tilbyde dette.