Hillerød U18 inviterer til åben træning med ny træner

0
932

Går du og drømmer om at spille U18 Øst efter sommerferien?

Så inviterer Hillerød til åben træning i uge 26. Inden Hillerød spillerne løber helt på ferie, så træner holdet i den kommende U18 trup sammen hele uge 26 og du har mulighed for at prøve kræfter med holdet.

Holdet har også fået frisk energi på trænerposten, hvor Jonas Andersen, som netop har bestået sin B-licens, overtager fra Michael Pixi Andersen, som fortsætter på seniorholdet. Jonas har allerede hilst på truppen og glæder sig til for alvor at komme i gang og lære spillere, forældre og pigernes spillestil bedre at kende.

Træneren og den nye U18 trup med oprykkede U16 spillere træner på onsdag kl. 17.30-19.30, hvor du kan deltage. Så går du og leger med tanken om at skulle spille U18 øst efter ferien, eller måske blive udfordret lidt mere… så kontakt den nye træner med beskeden om du kommer.

Kontakt info på Jonas Andersen:
40473536 og jlandersenbyg@gmail.com