Fortuna sikrer sig mesterskabet med 0-4 sejr over BSF

0
977
Holdfoto med guldjubel taget efter søndagens sejr over BSF.

Efter en 0-4 sejr over BSF kan Fortuna Hjørring kalde sig Danmarksmestre 2017/2018 allerede før sæsonens sidste kamp er spillet. FODBOLD FOR PIGER ønsker nordjyderne tillykke med guldmedaljerne, som de får om halsen i næste weekend efter kampen mod Brøndby.

Af Andrea Signe Trolle

Fortuna Hjørring har ligget i front i 3F Ligaen i størstedelen af sæsonen – og søndag eftermiddag blev så endelig dagen, hvor holdet kunne fejre, at sæsonens hårde arbejde har givet pote. Fortuna Hjørring kan nemlig kalde sig danske mestre 2017/2018 allerede inden sæsonens sidste kamp er spillet.

I sidste weekend missede Fortuna muligheden for at holde guldfest, da de tabte 1-2 til VSK Aarhus. Holdet måtte derfor vente til søndag eftermiddag, hvor de skulle med bussen over Storebæltsbroen for at spille mod BSF klokken 14. Her blev det klart, hvorfor Fortuna Hjørring er Danmarks bedste kvindefodboldhold. For selvom kampen bød på gode spilepisoder og chancer i begge ender, så var Fortuna Hjørring klart det bedste hold på banen.

Det blev ogsåen suveræn 0-4 sejr til mestrene efter to ål af Tamires Gomes, et mål af Karen Holmgaard og et mål af Ida Guldager – og efter dommerens sidste fløjt lød der sejrsråb fra sidelinjen og champagner blev åbnet for at fejre, at 3F-guldet officielt var landet hos Fortuna Hjørring. FODBOLD FOR PIGER ønsker nordjyderne tillykke med guldmedaljerne, som de får om halsen i næste weekend efter kampen mod Brøndby.