KIES har fokus på fællesskaber på tværs

0
2102

Selvom efterskoleturneringen er slut, ruller bolden stadig på KIES, hvor de sidste måneder, udover eksamener, også byder på træningskampe og fællesskab på tværs af vores linjer. 

Fællesskabet var i højsædet, da Kies mødte Hou Maritime Efterskole i en venskabskamp. Hou var på besøg og udfordrede KIES eleverne på en dejlig formiddag. Kampen sluttede 2-2 efter en både velspillet og spændende kamp, hvor KIES havde bolden mest, mens gæsterne var farlige på omstillinger. En meget hyggelig formiddag, hvor der blev udvekslet kram og venskabelige bånd mellem de to efterskoler.
KIES spiller igen onsdag den 13. Juni kl. 18.00, hvor Roskilde Pigefodbold U16 er modstanderen på KIES.

Desuden har der været linjedage, hvor fodboldpigerne har trænet sammen med håndboldpigerne og dansepigerne, fordi fællesskabet er meget vigtigt for skolen. Der er blevet grint og hygget i stor stil blandt eleverne, hvor nogle af pigerne også viste prøver på hidtil skjulte talenter.
Hele juni måned er en periode med mange aktiviteter på KIES, hvor vi bl.a. udnytter de mange gode der er ved at være placeret i København, med ture på Islands Brygge og Amager strandpark, ligesom vi også nyder glæde af Valby Parken og Hafnia Hallens beachvolley baner.

Vi benytter prøveperioden med de mundtlige prøver til at være endnu mere sammen på tværs af husene og slutter måneden af med en fælles afslutningstur i Nordsjælland for alle elever og lærere på KIES.

Kunne efterskolelivet alligevel være noget for dig efter sommerferien, så kontakt os inden vi endeligt lukker for tilmeldingen.