Henrik Andersen stopper som træner i VSK Aarhus

0
1721

VSK Aarhus meddelte i dag, at Henrik Andersen har valgt at stoppe som træner for klubbens hold i 3F Ligaen, når denne sæson slutter.

Af Martin Vestergaard Jensen

I 2,5 år har VSK Aarhus’ træner Henrik Andersen stået i spidsen for klubbens førstehold, men efter denne sæson skal et nyt ansigt overtage trænersædet, efter at Henrik Andersen har valgt at stoppe i klubben, når hans samarbejdsaftale udløber efter denne sæson.

”Jeg har nydt at være på og uden for banen i klubben. De dedikerede spillere har for alvor gjort, at jeg har fået lyst til at genoptage min trænergerning – også på fuld tid. Jeg har nydt at se spillerne udvikle sig. Arbejdet på træningsbanen, kampene og de ting der følger har givet stor værdi. Alting har sin tid, og jeg tror, det er sundt for truppen at få nogle nye input. Timingen er derfor god til at jeg giver stafetten videre,” siger Henrik Andersen ifølge VSK’s hjemmeside.

At Henrik Andersen ikke længere skal stå i spidsen for ligaholdet er noget, som man ærger sig over i VSK Aarhus:

”Henrik har været en vigtig figur og bannerfører gennem de forandringer klubben har været igennem, imens han har haft 3f-ligaholdet. På trods af en fusionsproces har han formået at etablere stabilitet og ro omkring kvindeligaholdet, som har affødt et stærkt træningsmiljø med en velfungerende trup, der trives. Hans lederegenskaber omkring holdet vil uden tvivl blive savnet, men vi har fuld respekt for hans motivation for at avancere som træner, og vi er glade for at kunne have bidraget til hans videre trænerfærd,” udtaler VSK’s kvindeformand Marie Greve

Henrik Andersen har været med til at føre VSK til sportslig succes, hvilket kulminerede for to sæsoner siden, da klubben vandt bronze i 3F Ligaen.

Han tiltræder nu i en fuldtidsstilling hos politiet.

Klubben har endnu ikke fundet en afløser for Henrik Andersen.