KoldingQ vinder U18DM mesterskabet foran Vildbjerg SF

0
1618

Lørdag eftermiddag spillede KoldingQ og Vildbjerg SF en ægte guldkamp, hvor kampens sejrherrer kunne gå fra banen som U18 DM-mestre. Det blev også et mindst lige så spændende opgør som ventet, der til gengæld endte med en 3-2 sejr til hjemmeholdet KoldingQ, der dermed er vinder af U18 DM-rækken 2018.

Af Andrea Signe Trolle

Der var lagt op til den helt store finalekamp i U18 DM-ligaen, som skulle spilles lørdag eftermiddag klokken 13. Kampen stod mellem KoldingQ og Vildbjerg SF og kampens vinder ville gå fra banen med titlen, som vinder af U18 DM-ligaen 2018.

Det blev også en enormt spændende kamp, hvor hjemmeholdet KoldingQ bragte sig foran 1-0 efter tre minutter spillet på mål af topscorer Sofie Thrane Hornemann. Men Vilja Dahl Pedersen fra Vildbjerg SF fik svaret igen, da hun udlignede til 1-1 ti minutter senere. Blot to minutter efter kom Kolding på 2-1, men et kvarter senere var Vilja Dahl Pedersen igen på pletten og derfor stod den 2-2 ved pausen.

KoldingQ kom bedst ud af omklædningsrummet og Line Skov Due Nielsen skulle kun bruge seks minutter på at bringe hjemmeholdet i front med 3-2. Derefter var der spænding og nerver på resten af kampen, men Vildbjerg fik aldrig svaret igen – så da dommeren fløjtede for sidste gang, kunne KoldingQ spillerne hæve armene i vejret og fejre, at de nu er vinder af U18 DM-ligaen 2018.

FODBOLD FOR PIGER ønsker KoldingQ kæmpe tillykke med titlen, som Danmarksmestre 2018 for de bedste U18 piger i landet.