Natasha Shirazi fortsætter i B.93.

0
1796

Driblekunstner og topscorer fortsætter på B.93´s hold, der i efteråret spiller i 3F ligaen

 

Af B.93 webredaktion

Efter en meget flot forårssæson har den driblestærke angriber, Natasha Shirazi, besluttet at fortsætte i B.93, der netop er rykket op i 3F ligaen.

Hun har i foråret været en af de helt store profiler på det angrebsivrige B.93 hold, der var det mest scorende hold i kvalifikationsligaen, og det hold, der indkasserede færrest mål.

”Jeg er som spiller bedst, når jeg kan få lov til at udfolde min kreativitet og det har jeg i høj grad fået lov til i B.93. Ude er godt, men hjemme er bedst. B.93 er min ungdomsklub, og det er her jeg føler mig hjemme og kan udfolde min kreativitet fuldt ud,” siger Natasha Shirazi, der glæder sig til den nye sæson.

”B.93 har meget høje ambitioner om at skulle kæmpe sig op i toppen af dansk kvindefodbold, og det vil jeg gerne være en del af,” siger hun.

 

Masser af x-faktor

B.93´s pigesportschef, Bjarke Møller, er meget tilfreds med hendes beslutning.

”Natasha er blomstret op i de seneste måneder, og hun er en af de spillere, der virkelig kan gøre en forskel på vores hold. Hun har masser af x-factor, når hun tryller med bolden. Det er den slags profiler, der er med til at gøre fodbold til en stor oplevelse at se på,” siger han.

B.93 er i gang med at forstærke holdet på flere poster, så klubben kan nå sit mål om at kæmpe med i den bedste halvdel af ligaen. Samtidig er klubben ved at opgradere sit sportslige set-up med fire morgentræninger oven i de fire holdtræninger, specifiktræninger for udvalgte spillere, ernæringsvejledning, mental træning og fysisk træninger.

”Det er første gang i mange år, at København er tilbage i 3F ligaen, og derfor sætter vi alle sejl til for at nå vores målsætning om at spille med i den sjove ende af ligaen. Vi har heldigvis en masse talentfulde spillere, og en dygtig trænerstab med cheftræner Jessica Rodríguez i spidsen. Så vi glæder os til at prøve kræfter med Kolding Q, Brøndby og de andre ligahold på Østerbro Stadion,” siger han.

B.93 er i gang med at lægge en strategisk udviklingsplan for klubben, der også involverer stærkere internationale partnerskaber.

”Vi er også ved at indgå samarbejdsaftaler med et par spanske topklubber, og målet er, at B.93 også på sigt kan blive et springbrædt til professionel fodbold for danske ligaspillere,” siger han.