Guld til AaB’s U13piger

0
1127

Fredag den 22. juni vandt AaB’s U13 hold finalen i liga 1 over Vejle med en sejr på 4-1. Dermed fik holdet den perfekte afslutning på en god sæson, hvor pigerne også har taget andre titler med sig.

Klubnyt AaB

Fredag den 22. juni spillede Vejle og AaB finale for U13piger i Liga 1. Det blev en særdeles velspillet kamp mellem to gode hold, hvor begge hold kreerede flere gode angreb og afslutninger mod mål. AaB havde dog gennem kampen et lille overtag og kunne fortjent efter 60 minutter strejke armene i vejret efter en fortjent 4-1 sejr over Vejle. Træneren for holdet udtaler:

“Det er rigtig godt Vejlehold vi møder i dag og klart det hold vi har mødt som spiller det flotteste tekniske fodbold, så det var en fornøjelse at se begge hold i dag.” udtaler AaB’s træner Allan Andersen.

Sæsonen har været noget nær perfekt for AaB-pigerne, som er gået ubesejret gennem Liga 1 og tilmed har vundet JM i futsal og medaljer i pokalturneringen, samt indendørsturneringer. I alt er det blevet til imponerende 501 scorede mål i 125 kampe.

Pigerne har nu tre ugers sommerferie med fysisk træning og selvtræning inden de sætter kurs mod næste mål Dana Cup i Hjørring i uge 30.