Nyt trænerteam til Fortuna Hjørrings U18 DM

0
1562

Fortuna Hjørring har fået deres nye trænerteam til U18 DM på plads, og det bliver Niclas Hougaard Hansen og Khaled Karmani, som sammen skal stå i spidsen for DM holdet.

Af Martin Vestergaard Jensen

Fortuna Hjørrings U18 DM hold endte lige uden for medaljerækkerne i årets DM turnering, hvor det blev til en flot 4. plads. Nu gør Fortuna Hjørring klar til en ny sæson, og her står et nyt trænerteam klar.

Det bliver 24-årige Niclas Hougaard Hansen og Khaled Karmani, der sammen skal stå i spidsen for holdet i næste sæson.

Niclas Hougaard Hansen kommer fra AaB’s drengeeliteafdeling, hvor han senest har været cheftræner for deres U13-hold. Derudover har han morgentrænet pigerne på Sønderbroskolen i Aalborg og kender derfor mange af de nuværende spillere på DM-holdet.

”Niclas er uddannet skolelærer og er rigtig dygtig til det relationelle arbejde med spillerne. Desuden kommer han med en rigtig stor fodboldfaglighed i bagagen qua sin baggrund i AaB’s elitemiljø,” siger akademi- og rekrutteringschef Adam Harell til Fortuna Hjørrings hjemmeside.

Khaled Karmani har mange år på bagen som træner, hvor han bl.a. har været sports- og talentchef  samt ungdomselitetræner i Hjørring Idrætsforening i mange år.

”I Khaled får vi en bundrutineret træner, der besidder et stort drive og en masse energi, som har en positiv afsmittende effekt på omgivelserne. Khaled er fra lokalområdet og har i forvejen et godt indblik i Fortuna som klub og U18 DM-niveauet generelt,” siger Adam Harell, der ser meget frem til næste sæson med det nye trænerpar i spidsen:

”Det er på en høj hylde, vi har hentet begge trænere. Jeg har en klar forventning om, at de med deres kompetencesæt kommer til at komplementere hinanden særdeles godt, og desuden er de begge ekstremt dygtige til at udvikle den enkelte spiller, hvilket vi vægter rigtig højt i Fortuna Hjørring. Vi har et kuld spillere, som vi har rigtig store forventninger til, og jeg er sikker på, at de får den bedst mulige pleje med det nye trænersetup,” siger Adam Harell.

På sidelingen vil Karsten Dissing stadig være at finde som assistenttræner.