Pigerne mod drengene…

0
2134

VB-piger prøvede kræfter med drenge som sommerafslutning

Af: Pia Graakjær, Vejle Boldklub

Vejle Boldklubs U-10 piger var på besøg i naboklubben Bredballe IF til en venskabstræningskamp mod BIF’s U-9 drenge. Det var en oplagt chance for at teste de dygtige pigers niveau, og de var spændte inden kampen.

I VB har vi en kultur og faste traditioner, som pigerne på bedste VB-vis udviste i praksis. Da drengene var kommet på banen, gik alle vores piger pænt hen og gav dem hånden og præsenterede sig selv med navn. Det blev bemærket, og vi fik stor ros for, at pigerne var dannede, imødekommende og velopdragne. Det betyder meget for os, at andre bemærker den kultur, vi har i VB.

Så en skøn oplevelse og sommerafslutning for vores U-10 og en dejlig 1-0 sejr til pigerne over drengene…