B.93 henter to 3F liga spillere

0
1797

Her i weekenden besluttede U19 landsholdskeeper fra BSF og årets Odense Q-fighter sig for at rykke til B.93, der har sat et mål om at komme op i top fire af 3F ligaen

 

Af B.93´s webredaktion

 

B.93 er efter oprykningen til 3F ligaen gået i gang med at sikre sig en række forstærkninger inden den nye sæson i landets bedste kvinderække for at kunne nå klubbens mål om at spille med i den bedre halvdel af ligaen. Her i weekenden kunne klubben meddele, at to spillere fra to andre 3F ligaklubber skifter til B.93. Det drejer sig om U19 landsholdskeeperen, Josephine Madsen, der skifter fra BSF, og det drejer sig om den 22-årige stamspiller hos Odense Q, Helena Neely Vigen. Begge ser frem til at komme i kamp for B.93, der spiller sine hjemmekampe på Østerbro Stadion.

”Jeg glæder mig til forhåbentlig mange gode kampe for B.93. Jeg håber at kunne være med til at gøre en forskel på holdet, og jeg vil gøre mit bedste for at bringe B93 op i toppen af 3F ligaen,” siger Josephine Madsen.

Hun er blandt reserverne til det U19-landshold, der snart drager til Schweiz for at kæmpe om europamesterskabet i fodbold. Det er endnu ikke afgjort, hvem landstræner Søren Randa Boldt udtager til den sidste billet til EM-turneringen, men Josephine Madsen er en blandt fire på reservelisten.

Uanset hvad så glæder hun sig til at spille for B.93 i 3F ligaen.

”Jeg ser frem til en spændende sæson og et godt samarbejde med et nyt trænerteam,” siger hun. ”Mine nye holdkammerater har allerede taget godt imod mig,” tilføjer hun med et smil på læben, mens hun viser B.93´s jubilæumstrøje frem foran de gamle historiske flag på B.93 klubvæg fra den gang, hvor klubben mødte FC Barcelona.

 

Vil op i top-fire

B.93´s spanske cheftræner, Jessica Rodríguez, der tidligere har været talenttræner i netop FC Barcelona og spillet i den bedste spanske liga, ser frem til at få Josephine Madsen med på holdet.

”Hun er en meget talentfuld og dygtig keeper, som kan være med til at gøre en forskel for os i 3F ligaen. Det er ekstremt vigtigt på dette niveau at have en sikker sidste skanse,” siger Jessica Rodriguez.

Også klubbens pigesportschef, Bjarke Møller, er glad for aftalen.

”Vi har allerede to dygtige keepere i B.93, men i den forløbne sæson har vi også været udfordret af skader, der har gjort os sårbare på den post. Jeg er derfor utrolig glad for, at Josephine har valgt at rykke til vores klub.”

Han fortæller samtidig, at B.93 er i dialog med flere spillere fra ind- og udland, der kan bidrage til at forstærke truppen før den nye sæson.

”Vi har sat et mål om, at vi i den kommende sæson vil op og kæmpe med i top-fire af 3F ligaen. Det er første gang i flere år, at København er med i landets bedste kvindeliga, og vi vil gerne være med i den del af ligaen, hvor det er rigtig sjovt,” siger Bjarke Møller.

 

Odense -Q fighter rykker også til B.93

Den anden spiller, der her i weekenden besluttede sig for at rykke til B.93 er den 22-årige, Helena Neely Vigen, der har spillet back og midtbane på Odense Q´s 3F ligahold.

Hun er netop blev kåret som forårets fighter hos Odense Q af klubbens trænere, spillere, ledere og fans med ordene om, at hun med ”fysik, fight og dribleglæde har spillet sig ind i Odense Q-fansenes hjerter.”

Her i sommer rykker hun teltpælene op for at spille på B.93´s 3F ligahold i den nye sæson.

”Jeg glæder mig til det ambitiøse træningsmiljø, som B.93 har, og jeg kan godt lide klubbens seriøsitet med de mange træningspas og de høje forventninger til os spillere. Klubben har nogle høje målsætninger, som jeg gerne vil være til at gøre til virkelighed,” siger Helena Vigen.

”Jeg håber, at jeg bliver en succes i B.93 og glæder mig til at vinde noget mere. B.93 har en offensiv og angrebsmæssig måde at spille fodbold på, som tiltaler mig,” tilføjer hun

Hvordan kan du være med til at gøre en forskel?

”Jeg har et meget stort løbepensum, og jeg er der altid for mine medspillere, så vi bliver bedre som hold. Jeg vil også gerne med frem på banen, for jeg kan godt lide at drible.”

Bjarke Møller er glad for Helena Vigens beslutning om at skifte til B.93.

”Hun er en dygtig spiller og en sand fighter, der har været stamspiller i Odense Q. Vi har brug for flere spillere med erfaring fra 3F ligaen, og som ved, hvad det kræver, når der skal løbes ekstra meter for at få resultater med hjem,” siger han.

”Vi glæder os til at få Helena med på holdet og ser frem til, at hun slutter sig til truppen her i juli. ”