DAGBOG FRA U19-EM: Cecilie Johansen og Janni Thomsen

0
1574

Det danske U19-landshold er ved at lade op til gruppespillets første kamp ved EM slutrunden. Det to talenter, Janni Thomsen fra VSK Aarhus og Cecilie Johansen, der fra næste sæson skal spille 3F for VSK Aarhus, fik til gengæld også lige sat tid af til at skrive dagbog fra en af holdets første dage i Schweiz. Læs med her:

Dagbog fra Cecilie Johansen, redigeret af Andrea Signe Trolle

Efter en rejsedag søndag, hvor vi endelig efter lang tids venten skulle afsted mod Schweiz, kom vi uden problemer herned og fik checket ind på det fine hotel. Dagen sluttede af med en stille og sjov træning, hvor flyturen blev rystet ud af benene.

Mandagen startede ud klokken 9.00 med morgenmad på vores fine hotel, hvor vi derefter smuttede til træning, der bestod af nogle taktiske overvejelser omkring Tysklands-kampen på onsdag og lidt skudtræning til slut.

Det er super dejligt endelig at være ankommet til Schweiz og slutrunden efter en god træningslejr i Fredericia og nogle fine dage i København. Truppen er i godt humør, vi nyder det gode vejr og de fine faciliteter.

Efter middagstid stod den på lidt afslapning et par timer, hvor vi også så en video omkring Tyskland, så en Photo session og nåede en tur ned til floden i den smukke by Bern.

Tiden hernede går med en masse hygge, afslapning og Meyer inden den første gruppekamp på onsdag. Vi er så småt begyndt at glæde os rigtig meget til, at det hele går i gang på onsdag. Vi melder højt niveau og humør herfra.

Hilsen Janni Thomsen og Cecilie Johansen