Julie Trustrup Jensen skifter til norske Vålerenga IF

0
1336

Det danske talent Julie Trustrup er klar til nye udfordringer i den norske liga, hvor hun fra næste sæson skifter Brøndby IF ud med norske Vålerenga IF. Kontrakten er en 18-måneders kontrakt og løber til og med 2019.

Af Andrea Signe Trolle

Fra næste sæson skifter det danske midtbanetalent, Julie Trustrup Jensen, de vante trygge rammer i København ud med et nyt liv i den norske hovedstad Oslo. Hun har nemlig underskrevet en 18-måneders kontrakt med den norske klub Vålerenga, hvor hun skal spille med efter sommer.

Skiftet sker efter Julie Trustrup har spillet ni år i Brøndby IF, hvor hun har vundet 12 titler med klubben. Men efter Julie Trustrup i sommer feærdiggjorde sin bachelor på Københavns Universitet er hun klar til at prøve nye udfordringer med et nyt liv i Norge.

Julie Trustrup Jensen skal medvirke til, at Vålerenga IF når klubbens ambitiøse målsætning om, at den vil være Norges førende fodboldklub for kvinder i 2020. Her skal Julie have en afgørende rolle på midtbanen, hvor hun skal spilel sammen med den hollandske midtbanespiller Sherida Spitse. Julie vil få nummer 6 for Vålerenga og har skrevet en kontrakt, der løber til og med 2019.