Danmark møder Spanien i U19 EM semifinalen

0
1147

Danmark ender på førstepladsen i gruppe B efter tirsdagens fantastiske sejr på 3-1 over Holland i Danmarks sidste gruppekamp. Semifinalemodstanderen bliver Spanien, som Danmark møder fredag klokken 18.15. Den anden semifinale spilles fredag klokken 14 og står mellem Norge og Tyskland.

Af Andrea Signe Trolle

Tirsdag aften var en stor dag for dansk kvindefodbold. Det danske U19-landshold slog Holland 3-1 i den sidste gruppekamp og kvalificerede sig dermed til semifinalen ved U19 EM slutrunden. Dajan Hashemi stod for de to første danske mål og senere var det Janni Thomsen, der sendte bolden i det hollandske net.

Med det flotte resultat ender Danmark som 1’er i gruppe B og er dermed klar til semifinalen ved EM slutrunden. Her bliver modstanderen Spanien, der ender som 2’er i gruppe A med seks point. Kampen spilles fredag klokken 18.15 og kan livestreames via UEFAs hjemmeside.

Den anden semifinale kommer til at stå mellem Norge og Tyskland og spilles fredag klokken 14. Tyskland vandt 2-0 over Italien tirsdag og endte derfor også med seks point i gruppen. På trods af Norge måtte se sig besejret 1-3 af Scweiz, så ender det norske U19 landshold alligevel som 1’er i gruppe A med seks point.