DAGBOG FRA U19 EM: Kamilla Karlsen og Sofie Svava

0
3048
Det er stadig svært at få armene ned efter Danmarks fabelagtige præstation i sidste gruppekamp mod Holland, som sikrede Danmark førstepladsen i gruppe B – og de to profiler, Sofie Svava og Kamilla Karlsen fra Brøndby IF, var det også helt specielt. De har skrevet dagbog fra kampdagen, hvor de blandt andet fortæller, at de missede festen i omklædningsrummet efter kampen, fordi de blev valgt ud til dopingtest – læs med her: 
Dagbog af Sofie Svava og Kamilla Karlsen, redigeret af Andrea Signe Trolle 

Tirsdag den 24. juli: Sidste gruppekamp mod Holland

VI ER I SEMIFINALEN!!!

Tirsdagen startede med morgenmad, efterfulgt af en gåtur. På gåturen lavede vi stræk, og gik igennem noget af det taktiske frem mod den vigtige kamp imod Holland. Kampen skulle spilles klokken 18:15, så dagen gik med en masse forberedelse. Tiden fløj afsted, og klokken 15:45 kørte bussen imod stadion. Efter en intens kamp, kunne vi tage armene i vejret og synge. Vi er i semifinalen efter vores 3-1 sejr over Holland.

Vi (Svava og Karlsen) er sikre på de andre virkelig fik fejret sejren i omklædningsrummet, men det kunne vi desværre ikke være med til. Vi blev nemlig valgt til dopingkontrol, så mens de andre fejrede, så skulle vi lige bruge et par timer på at tisse i en kop.

Efter nogle timer kunne vi endelig også vende snuden mod hotellet. Vi ankom på hotellet omkring 23:00, og gik direkte i seng, selvfølgelig med et kæmpe smil på læberne. Nu ser vi frem til semifinalen mod Spanien, som heldigvis kan ses live klokken 18:15, men fra nu takker vi af fra værelse 310.