Danmark taber snævert første kamp ved U19 EM til Tyskland

0
779

Tyskland blev for stor en mundfuld for det danske U19-landshold, der tabte med 1-0 i den første kamp ved EM-slutrunden i Schweiz.

Af Martin Vestergaard Jensen

Denne sommer byder på en masse fodbold, og i dag startede en ny slutrunde, da det danske U19-landshold for kvinderne spillede deres første kamp ved EM i Schweiz.

Modstanderen var på forhånd spået til at være en stor mundfuld, da de danske piger stod over for Tyskland. Men det var ikke til at ane ud fra starten på kampen, hvor de danske kvinder havde chancerne for at score.

Da dommeren fløjtede til halvleg var der dog ingen af holdene, der havde formået at score, og derfor var stillingen 0-0.

Anden halvleg var dog ikke særlig gammel før tyskerne efter en tilfældig bold i feltet fik scoret til 1-0 ved Paulina Krumbiegel.

Danskerne havde muligheden for at udligne, men det lykkedes ikke og dermed tabte Danmark deres første kamp ved U19 EM-slutrunden med 1-0 til Tyskland.

Udover nederlaget måtte Maria Hovmark fra Brøndby IF også udgå med en skade tidligt i opgøret.

Næste kamp for de danske kvinder er på lørdag, hvor modstanderen er Italien inden de på tirsdag møder Holland i den sidste gruppekamp.