Den danske landsholdsspiller Line S. Jensen vender hjem til Fortuna Hjørring

0
1796

Fortuna Hjørring har tirsdag aften offentliggjort, at den 26-årige landsholdsspiller Line S. Jensen vender hjem til Fortuna Hjørring.

Af Martin Vestergaard Jensen

Sommerperiode er ofte lig med nye spillertilgange, og det er også tilfældet i år. Her til aften offentliggjorde Fortuna Hjørring, at de henter den 26-årige danske midtbanespiller Line S. Jensen hjem til Hjørring.

Midtbanespilleren forlod Fortuna Hjørring for to år siden for at prøve lykken hos Washington Spirit i USA, hvor hun har spillet siden. Det seneste år har Line S. Jensen dog ikke været på banen grundet den slemme knæskade hun pådrog sig, da hun var med landsholdet til EM-slutrunden i Holland sidste år. I semifinalen mod Østrig måtte hun udgå med et ødelagt ledbånd og korsbånd.

Siden da har hun kæmpet for at vende tilbage til fodboldbanen, og hun arbejder nu på at blive klar til sæsonstarten i 3F-Ligaen, og kampene i UEFA Womens Champions League.

”Jeg ser frem til igen at være med i Fortuna, hvor jeg foruden at bidrage til gode klubresultater også vil dyrke mit mål, der er at vende tilbage til A-landsholdet,” siger Line S. Jensen til Fortunas hjemmeside.

Hun har fået flere tilbud fra udenlandske klubber, men valget faldt alligevel på de danske mestre:

”Den klub kender jeg jo som min egen. Her er gode rammer og fine vilkår. Det er positivt at komme i gang på et hold, der lige er blevet dansk mester. Her er vilkårene for yderligere udvikling, efter min opfattelse bedre, end hvis jeg allerede nu skal til at kæmpe mig opad i en udenlandsk klub,” siger Line S. Jensen.

Line S. Jensen kom allerede til Fortuna i en alder af 17 år. Siden da spillede hun 240 kampe på Fortunas elitehold, inden hun for to år siden drog til USA for at prøve lykken.

Foruden alle kampene i Fortuna-trøjen, så har Line S. Jensen spillet 66 A-landsholdskampe og 53 kampe på ungdomslandshold.