To spillere efterudtaget til EM i Schweiz

0
1154

Lærke Tingleff Søndergaard fra Brøndby IF og Lise Dissing fra Vildbjerg SF fik en god nyhed forleden. De er nemlig blevet efterudtaget til EM slutrunden og rejser derfor med resten U19-landsholdet til Schweiz i weekenden, hvor Tyskland, Italien og Holland venter i gruppespillet.

Af Andrea Signe Trolle

To spillere fra henholdsvis Brøndby IF og Vildbjerg SF fik en af de sjovere mails i weekenden. Lærke Tingleff Søndergaard og Lise Dissing fra de førnævnte klubber er nemlig blevet efterudtaget til den store U19 EM-slutrunde, som U19-landsholdet rejser til Schweiz i weekenden for at spille.

Lise Dissing blev udtaget efter en uges træningslejr i Fredericia, hvor hun gjorde sig fortjent til den sidste plads på holdkortet. Der var nemlig udtaget fire reserver til træningslejren, hvor landstræneren på forhånd havde meldt ud, at der var gemt en enkelt plads til én af reserverne – og den er nu blevet tildelt Vildbjerg-talentet.

Lærke Tingleff Søndergaard er udtaget til EM, som erstatning for Pernille Larsen, der i sidste uge pådrog sig en korsbåndsskade og skade i menisken, som har forhindret hendes EM-drøm i at blive opfyldt. Det kan du læse om HER.

U19-landsholdets fly til Schweiz letter den 15. juli og i dagene efter venter gruppespillet, hvor Danmark skal møde Tyskland, Italien og Holland.