FCN forstærker sig før 1. division: Nye målmænd og midtbanespiller

0
1679

FC Nordsjælland har benyttet sommeren til at forstærke sig på flere positioner forud for næste sæson, hvor klubben, der går målrettet efter at komme helt til tops i dansk kvindefodbold, skal spille 1. division.

Både midtbanen og målmandspositionen er blevet forstærket. Sidstnævnte endda med hele to nye målmænd, hhv. 21-årige Anna Kaas fra Fortuna Hjørring og 19-årige Mira Pastoft fra Greve Fodbold.

Anna Kaas har den seneste sæson været reservemålmand i 3F Ligaen hos Fortuna Hjørrings danmarksmestre. Anne Kaas har haft hele sin fodboldopvækst i Nordsjælland og spillede pigefodbold i Lynge Uggeløse, der er samarbejdsklub med FC Nordsjælland. Derfor har hun også oplevet at være i Right to Dream Park og spille forkampe og følge Superligaspillerne ind til kamp.

Mira Pastoft er en af to nye målmænd i FC Nordsjælland.

Mira Pastoft kommer fra Greve Fodbold, men har også tidligere spillet i både BSF og Ejby IF. Hun er netop blevet student fra Falkonergårdens gymnasium og glæder sig vildt til den nye udfordring i FC Nordsjællands kvindeprojekt, siger hun til FCNs hjemmeside.

Fra Greve er der også kommet forstærkning til midtbanen. Det er 25-årige Catrine “Gryde” Larsen, som beskrives som en hårdarbejdende midtbanespiller. Catrine “Gryde” Larsen kalder sig selv for en “skraldemand” med en god pasningsfod. Hun har tidligere spillet i B70/Taastrup FC og Greve Fodbold. Til daglig arbejder Catrine som fitnessinstruktør og ambulanceredder.

Midtbanespiller Catrine “Gryde” Larsen skifter fra Greve til FC Nordsjælland.