Pernille Harder nomineret til prisen som verdens bedste 2018

0
1024

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder er blandt de 10 spillere, som det internationale fodboldforbund FIFA har nomineret til prisen som verdens bedste kvindelig fodboldspiller 2018. Det er andet år i træk, at Pernille Harder er kandidat til at få den prestigefyldte pris.

Vinderen findes den 24. september ved et arrangement i London.

Pernille Harder blev i sidste sæson tysk mester og pokalvinder med sin klub Wolfsburg, og hun blev topscorer i den bedste tyske række. Danskeren var også i finalen i Champions League, hvor det dog blev til et nederlag til den franske storklub Lyon. Pernille Harder markerede sig i finalen ved at score til 1-0 i den forlængede spilletid.

De ni øvrige nominerede til FIFA-prisen er disse:

Lucy Bronze (England/Olympique Lyonnais)

Ada Hegerberg (Norway/Olympique Lyonnais)

Amandine Henry (France/Olympique Lyonnais)

Samantha Kerr (Australia/Sky Blue FC/Perth Glory FC/Chicago Red Stars)

Saki Kumagai (Japan/Olympique Lyonnais)

Dzsenifer Marozsán (Germany/ Olympique Lyonnais)

Marta (Brazil/Orlando Pride)

Megan Rapinoe (USA/Seattle Reign FC)

Wendie Renard (France/Olympique Lyonnais)