VSK Aarhus har ansat ny træner for 3F-Ligaholdet

0
1360

Hans Paarup skal være ny cheftræner for VSK Aarhus’ 3F-Ligahold.

Af Martin Vestergaard Jensen

Henrik Andersen valgte efter 2,5 år i klubben at stoppe som træner for VSK Aarhus’ 3F-Ligahold, da sæsonen sluttede, og derfor har klubben været på jagt efter en ny træner. Nu er det blevet offentliggjort, at det bliver Hans Paarup, der overtager trænersædet.

Hans Paarup har i mange år spillet fodbold i diverse divisioner, mens hans gennem flere år har været træner i AGF’s ungdomsafdeling. Derudover har han en kandidat i idræt, som giver ham mange relevante kompetencer i trænerjobbet.

Marie Greve, der er kvindeformand i VSK Aarhus, er glad for nyerhvervelsen:

”Vi har benyttet os af den nødvendige tidsramme for at finde den rigtige profil, der kan bygge oven på udviklingen af holdet. Det har været en god og konstruktiv proces, hvor det har været essentielt at finde kvalitet, der matcher de dygtige spillere, der er en del af vores miljø. Vi tror på Hans’ faglige og menneskelige kompetencer passer godt ind i VSK, og at han sammen med det øvrige team kan fortsætte den gode udvikling,” siger hun på VSK’s hjemmeside.

Også Hans Paarup er glad for den nye udfordring som træner i 3F-Ligaen:

”Jeg er glad for at få muligheden for at blive en del af et miljø, hvor der er en høj grad af motivation for at dygtiggøre og udvikle sig. I fællesskab tror jeg på, at vi skal bruge hinanden til at udvikle den enkelte spiller, holdet, klubben, resultaterne og de mange frivillige kræfter der er en del af klubben. Jeg ser frem til at blive en del af teamet og jeg vil arbejde ambitiøst og dedikeret med at indfri dette samtidig med at fodboldglæden skal være i centrum,” siger Hans Paarup.

Hans Paarup starter op med truppen i midten af juli, og den første opgave i den nye sæson bliver på hjemmebane d. 11. august, hvor Brøndby IF kommer på besøg i sæsonens første kamp.