Pernille Larsen misser EM efter korsbåndsskade

0
1896

Pernille Larsen, som til daglig spiller 3F-Liga i BSF, var en del af Søren Randa-Boldt’s holdkort til det kommende U19 EM, som spilles i Schweiz. Men det unge talent har pådraget sig en korsbåndsskade og kommer derfor ikke med til EM slutrunden. Men Pernille vil kæmpe for at arbejde sig tilbage på træningsbanen igen.

Af Andrea Signe Trolle

Søndag den 15. juli letter et fly fra København mod Schweiz – og på flyet udgør det danske U19-landshold en stor del af pladserne, når de drager mod syd for at spille EM slutrunden. På forhånd havde Pernille Larsen, der til daglig spiller 3F i BSF, én af pladserne på flyet, men nu har en korsbåndsskade forhindret, at det unge talent kan spille slutrunden.

U19-landsholdstræner Søren Randa-Boldt havde ellers skrevet Pernille Larsen på sit holdkort til slutrunden, men med en korsbåndsskade og udfordringer med menisken bliver det ikke muligt for Pernille at rejse med. Hun må derfor heppe med fra Danmark, når det danske U19-landshold skal kæmpe for de rød-hvide farver i gruppespillet mod Tyskland, Italien og Holland.

Men selvom det ikke bliver til en EM-slutrunde i denne omgang, så har Pernille Larsen ambitioner om at arbejde sig tilbage på træningsbanen, så hun kan blive klar hurtigst muligt. Pernille skriver følgende på sin instagram-profil:

”Jeg oplevede succes og glæde med fodbold og var lige ved at være klar til at drage til Schweiz med landsholdet, men det blev ikke til en EM-slutrunde i denne omgang. Korsbåndet og menisken bliver lige fikset og så er jeg klar igen,” skriver Pernille Larsen