Bliv klar til 3F Liga-starten

0
1019

Kan Fortuna Hjørring forsvare mesterskabet? Skal bronzemedaljerne til Kolding igen? Kan FC Thy -ThistedQ klare sig i den bedste liga? Det finder vi ud af i næste sæson – og nu skal i ikke vente længere. I denne weekend starter 3F Ligaen igen, men mangler du lige overblikket før den først runde, så læs med her: 

Af Andrea Signe Trolle

Efter en lang og varm sommerpause er de bedste danske hold igen klar til en ny sæson. Lørdag den 11. august starter 3F Ligaen op og det er med to nye hold i rækken. FC Thy – ThistedQ er et af de nye hold i klassen og de lægger ud på hjemmebane mod Odense Q, som spilles lørdag den 11. august klokken 13.

Brøndby vil forsøge at genvinde de guldmedaljer, som Fortuna Hjørring fik i hus i sidste sæson. Med et par nye forstærkninger er holdet klar til første kamp mod VSK Aarhus, som spilles på sidstnævntes hjemmebane klokken 13 på lørdag. Fortuna Hjørring skal derimod en tur til Sjælland samme dag, hvor de skal op imod sidste sæsons nummer 4, BSF.

Rundens første kamp spilles på en af 3F Ligaens nye hjemmebaner. B93 formåede nemlig også at kvalificere sig til Danmarks bedste række, men de har en svær kamp foran sig, når de skal op imod sidste sæsons bronzevindere, KoldingQ. Kampen spilles lørdag den 11. august klokken 12.30 på Østerbro Stadion.

Efter weekenden er 3F Ligaen derfor i fuld sving og en række af holdene har også en midtugekamp foran sig ugen efter. Der er blandt andet et nordjysk opgør på programmet, når FC Thy – ThistedQ og Fortuna Hjørring mødes tirsdag den 14. august klokken 18.30.