Nicoline Haugård Sørensen er tilbage i Brøndby-trøjen

0
2520

Den danske landsholdsspiller Nicoline Haugård Sørensen er tilbage i Brøndby-trøjen efter et år i den svenske klub Linköping – og Nicoline, der fylder 21 i næste uge, glæder sig til at trække Brøndby-trøjen over hovedet igen efter en sæson i det svenske. 

Af Andrea Signe Trolle 

Det er kun én dag siden, at Brøndby præsenterede en ny spiller på deres 3F hold, da Mille Gejls skifte til klubben blev præsenteret onsdag ved frokosttid – og nu er klubben klar med endnu en positiv nyhed. Nicoline Haugård Sørensen, der fylder 21 i næste uge, vender hjem til Brøndby fra svenske Linköping efter en sæson i det svenske.

Nicoline Haugård Sørensen var med til at vinde Damallsvenskan med Linköping i sæsonen 2017, som sluttede i november. Hun har også tidligere spillet for FC Rosengård, som hun skrev kontrakt med allerede som 16-årig og dermed var en af de yngste kvindelige spillere nogensinde til at skrive kontrakt med en udenlandsk klub.

Nicoline har til gengæld været hjemme i Brøndby i et par sæsoner i årene mellem FC Rosengård og Linköping og nu er det unge talent igen klar til en sæson i Brøndby. Nicoline ser frem til at vende hjem til den danske klub, hvor hun glæder sig til at trække den gule trøje over hovedet igen. Det fortæller hun til Brøndbys facebookside, Brøndby IF Women:

“Jeg valgte Brøndby, fordi det er en god klub med gode mennesker og værdier. Jeg vidste, at jeg ville trives godt i klubben og har glædet mig til igen at trække den gule trøje over hovedet,” siger Nicoline, der får trøje nummer 16.

Brøndby spiller sin første 3F Liga kamp i sæsonen på lørdag, hvor de skal en tur til Jylland og møde VSK Aarhus.