Brøndbys U18 stadig uden point efter tæt opgør mod KoldingQ

0
873

Efter et stort 7-1 nederlag i sæsonens første kamp, var det tid til at tage revanche for Brøndbys U18 DM-hold. Men denne gang måtte de se sig besejret af KoldingQ, der kunne tage tilbage til Jylland med en 2-3 sejr over pigerne fra Vestegnen lørdag eftermiddag.

Af Andrea Signe Trolle

Lørdag klokken 15.15 blev der fløjtet op i Brøndby til sæsonens anden U18 DM-kamp for Brøndby IF og KoldingQ. Efter et nederlag i første kamp på hele 7-1 til Team Odense Q skulle Brøndby forsøge at få sine første point i sæsonen. Men modstanderen var sidste års vinderhold, så hjemmeholdet stod overfor en svær opgave på papiret.

Det blev til et tæt og intents opgør mellem de to hold. Der skulle til gengæld ikke gå lang tid efter startfløjtet før der blev rykket på resultattavlen. Efter et minut bragte KoldingQ sig foran efter Brøndbys Amalie Littau stod bag et selvmål og blot seks minutter senere bragte Sille Fuhlendorf gæsterne på 0-2, som også var resultatet ved pausen.

Brøndby kom stærkt tilbage efter pausen og fem minutter inde i halvlegen stod det pludselig 2-2 efter mål af Laura Hermann og Rebeka Winther. Langt henne i kampen så det derfor ud til, at de to hold skulle dele point – men i det sidste minut af kampen tog sidste års topscorer Sofie Hornemann ansvar, og sikrede gæsterne en sejr med sit mål til 2-3.

Dermed står Brøndby fortsat uden point efter de første to kampe, mens KoldingQ ligger nummer to med seks point efter to kampe.