Fortuna Hjørring vandt sikkert kampen om Nordjylland

0
899

Efter en skidt start på sæsonen for de forsvarende mestre Fortuna Hjørring, så kom de tirsdag tilbage på rette spor, da de slog oprykkerne fra FC Thy – ThistedQ med 5-1 i det nordjyske opgør. 

Af Martin Vestergaard Jensen

Fortuna Hjørring spillede tirsdag aften et rigtig nordjysk opgør, da de for første gang mødte oprykkerne fra FC Thy – ThistedQ på hjemmebanen Nord Energi Arena.

Fortuna startede sæsonen noget slingrende i weekenden, hvor de kun hentede 1-1 imod BSF. Til gengæld startede gæsterne fra Thisted med at vinde 3-2 over Odense Q, og sikrede sig dermed deres første sejr i 3F Ligaen.

Kampen tirsdag aften startede dog også skidt for hjemmeholdet fra Hjørring, der efter et kvarter begik et straffespark, som udeholdets Matilde Kjeldgaard sikker omsatte til mål. Dermed var oprykkerne kommet foran imod de forsvarende mestre og en overraskelse lurede i luften.

Der gik dog ikke mere end ti minutter før Karen Holmgaard bragte hjemmeholdet på 1-1, som også var pausestillingen.

Om holdet fra Fortuna hjørring havde fået en opsang i pausen vides ikke, men efter pausen satte de tempoet i vejret, og med to mål af Signe Kallesøe Bruun og to mål af Caroline Møller Hansen, så endte det hele med en sikker 5-1 sejr til de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring.

Onsdag aften er der endnu et opgør i 3F Ligaen, når Odense Q på hjemmebane tager imod BSF. Kampen spilles kl. 18.30.