Nanna Christiansen scorede hattrick, da Brøndby slog Odense Q

0
1001

Der var ikke nogen slinger i valsen for Brøndby IF, der lørdag eftermiddag sikkert slog Odense Q med 5-0. Nanna Christiansen blev den helt store spiller, og scorede hattrick i opgøret.

Af Martin Vestergaard Jensen

En målscore på 11-1 efter to kampe taler sit tydelige sprog; Brøndby IF’s kvinder har fået en fremragende start på 3F-Ligaen. Lørdag eftermiddag var Odense Q chanceløse, da hjemmeholdet fra Brøndby vandt med 5-0.

Hjemmeholdet skulle heller ikke bruge lang tid for at score deres første mål, for allerede efter et minut gjorde en storspillende Nanna Christiansen det til 1-0 for hjemmeholdet. Selvsamme Nanna Christiansen gjorde det også til 2-0 efter 26 minutter og da Odense Q begik straffespark efter 32 minutter, så kunne hun sikre sig sæsonens første hattrick fra hendes fødder.

Det så svært ud for udeholdet fra Odense der var bagud med tre ved pausen men i anden halvleg blev det kun værre for udeholdet. Ria Ôling gjorde det til 4-0 efter 48 minutter inden Mille Gejl Jensen i overtiden kunne gøre det til slutresultatet 5-0.

I de to andre kampe der blev spillet lørdag i 3F-Ligaen vandt VSK Aarhus 2-1 over FC Thy – ThistedQ, mens BSF slog B83 med samme cifre – nemlig 2-1.

Med sejren har Brøndby seks point for to kampe, inden holdene nu går på landskampspause frem til 8. september.